Minden lakás elkelt a Marone House-ban

2023.11.16.

Minden lakás megtalálta új lakóját a Marone House-ban, az értékesítés befejeződött. Köszönjük minden kedves vásárlónknak, hogy megtiszteltek bizalmukkal!

Elkészült a Marone House!

2023.08.21.

A Marone House második üteme is megkapta a használatbavételi engedélyt, és megtörtént a lakások birtokbaadása is, így a lakók elkezdtek beköltözni a házba. Az utolsó szabad lakásokhoz most még kedvezményesen lehet hozzájutni!

Elkészült a kert

2023.07.17.

A ház parkosított kertjében a pihenőpadok és rejtett hangulatvilágítás mellett két hatalmas citromfa is helyet kapott - amelyek tele vannak citrommal. Ebben a nyári hőségben hamarosan kezdődhet is a citromszüret - a város közepén.

Last Minute kedvezmények a Marone House-ban!

2023.05.12.

A Marone House még elérhető lakásai most az átadás előtti utolsó kedvezményes áron vásárolhatók meg - akár 8 millió Ft kedvezménnyel. Erre azonnal érdemes lecsapni! Az eladó lakások és a kedvezményes árak listája elérhető a Lakások menüpont alatt.

Hamarosan elkészül a Marone House II. üteme is

2023.05.09.

A második ütemben hamarosan befejeződik a lakások műszaki átadása, és folyamatban van a használatbavételi engedély is, így előre láthatólag 2023. június elején be is költözhetnek a leendő lakók. Elbontottuk az állványokat a homlokzaton, ami jövő héten megkapja végső színét, hétfőn pedig megérkezik a gyepszőnyeg is a kertbe.

Nyílt nap a Marone House-ban

2023.03.10.

Április 1-jén különleges ajánlattal várjuk az érdeklődőket: ajándék konyhabútort és szobánként 1 millió Ft kedvezményt adunk amennyiben új lakást vásárolnak a Marone House-ban. A nyílt nap keretében a résztvevők vezetett túrán vehetnek részt az építkezésen, amely már a befejezéshez közeledik, és megtekinthetik a már elkészült 1. ütemet is. Regisztráció és részletek: nyiltnap.marone.hu

Az építkezés állása

2023.03.09.

A héten emelik a helyükre a homlokzati téglaelemeket, amelyek olyan különlegessé teszik a Marone House megjelenését. Nem csoda, hogy különleges, hiszen egyedülálló lesz az országban - emiatt gondos tervezés és tesztelés előzte meg gyártásukat. Készülünk az áprilisi műszaki átadásokra, a parkettások már majdnem végeztek, a belső ajtókat elkezdték a helyükre tenni, a festők már az utolsó réteg festéket viszik fel a lakásokban, haladnak a burkolók, folyamatosan kerülnek fel az erkélykorlátok, és már a föld is bekerült a belső kertekbe.

Készülő egyetemistáknak

2023.01.23.

Megvoltak az egyetemi jelentkezések, mostantól lehet izgulni, hogy kit hova vesznek majd fel. Egy biztos, hogy a Marone House a legtöbb nagy budapesti egyetem kampuszától negyed órán belül található gyalog (SOTE, Pázmány, Károli, Óbudai) vagy tömegközlekedéssel (BME, Corvinus, ELTE). Egy új város és az egyetemi élet számos kihívással jár, amivel nem mindig könnyű megoldani. 3 szobás energiatakarékos lakásaink azonban lehetővé teszik, hogy az egyik hálószobát diáktársnak kiadva az otthon melegéből frissen kirepült fiatalnak ne egyedül kelljen szembenéznie az újdonságokkal. Ráadásul a 3 szobás lakásokra most akár 3 millió Ft kedvezményt is adunk! Elérhető lakásaink.

Most még jobb befektetés!

2022.11.03.

A Marone House lakásaira most akár szobánként 1 millió Ft kedvezményt adunk, így ezek az energiatakarékos otthonok most még jobb befektetésnek számítanak. A kedvezmény az építkezés státusza szerinti ütemezés esetén érvényes. A részletekért keresse értékesítőinket!

Megéri befektetni az energiahatékony új lakásokba

2022.10.20.

Az utóbbi időben az emelkedő infláció és energiaárak miatt alaposan felborult az ingatlanpiac. Azonban amíg a nagyobb, magasabb rezsijű használt lakások ára csökken, az energiatakarékos új lakások ára tovább emelkedik, és piaci szakértők szerint ez a jövőben is így marad. Vagyis aki jó befektetést keres az inflációs környezetben, annak errefelé érdemes körülnéznie. A Marone House lakásai BB energetikai besorolásúak, azaz közel 0 energiaigényűek, köszönhetően a vastag hőszigetelésnek, 3 rétegű ablakoknak, elektromos redőnyöknek és persze a legmodernebb hőszivattyús felülethűtő-fűtő rendszernek köszönhetően. A ház elhelyezkedéséből adódóan pedig a lakások mindig könnyen kiadhatóak lesznek akár rövid, akár hosszú távra.

Hogy áll az építkezés?

2022.10.10.

A Marone House 2. ütemén elkészült a belső udvar és a Horváth Mihály téri homlokzat szigetelése, elindult az erkélyek és a közös területek hidegburkolása, a festők az első réteggel már az utolsó emeleten járnak. Felkerült a Magyarországon egyedülálló áttört téglaburkolat prototípusa is a homlokzatra, amely tökéletesen működik, így elindulhat a végleges elemek gyártása.

Hogy áll az építkezés?

2022.09.19.

A második ütemen készen van a falazás, betonozás, vakolás, bekerültek az ablakok és erkélyajtók, a bejárati ajtó tokok. A hangszigetelés is elkészült, a belső udvar homlokzati szigetelése is kész, a kis udvaron és a tér felőli homlokzaton folytatjuk. Folynak a festés előkészítési munkálatai, illetve van, ahol már maga a festés. Dolgoznak a gipszkartonosok, a gépészek és az elektromos csapat is, elkezdtük a nyomáspróbákat és a strangzárásokat. Kint vannak az építkezésen az alpinisták, a burkolók a teraszoknál járnak és a hőszivattyúk is megérkeztek, úgyhogy jól haladunk a jövő tavaszi átadás felé.

Lakásmenedzsment szolgáltatás

2022.09.14.

A Marone House lakásai nem csak hosszú-, hanem rövidtávon is könnyen kiadhatóak, hiszen a környék egyre népszerűbb a turisták körében. Ebben segít lakásmenedzsment szolgáltatásunk, amely sikeresen elstartolt a házban, az első lakásokat szinte azonnal lefoglalták egész hónapra.

Az első ütem elkelt

2022.09.08.

Elkelt az utolsó lakás is a Marone House első ütemében. Aggodalomra azonban nincs ok, a második ütemben még számos jobbnál jobb adottságú lakás várja az érdeklődőket.

Használatbavételi engedély

2022.06.24.

A Marone House első üteme megkapta a használatbavételi engedélyt, így a lakások birtokbaadása után a lakók beköltözhetnek új otthonaikba.

Ünnepi nyitvatartás

2021.12.20.

Az ünnepek alatt mi is kipihenjük az évet, így december 23-tól január 5-ig értékesítési irodánk zárva tart, az emailes megkeresések válaszideje pedig a szokásosnál hosszabb lehet. Kollégáink telefonon továbbra is elérhetőek lesznek. Kellemes Karácsony, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Elkészült a II. ütem szerkezete

2021.10.25.

Befejeződött a Marone House 2. ütemének szerkezetépítése, így (többek között) a falazással folytatjuk a munkákat. Eközben az 1. ütem lakásaiban már a takarítás folyik, hogy novemberben elkezdhessük a műszaki átadásokat, és a héten az első emeleti kertkapcsolatos lakások kertjeinek kialakítása is elkezdődik.

Lakások akár Zöld Otthon Programmal is!

2021.10.20.

A Marone House lakásai megfelelnek az MNB NHP Zöld Otthon Program feltételeinek, így vevőink élhetnek a kedvezményes zöld hitel lehetőségével új otthonuk megvásárlásakor. A Zöld Otthon Lakásvásárlási Hitellel akár 70 millió Ft kölcsön elérhető legfeljebb 25 évre új, energiatakarékos lakóingatlan vásárlása esetén. A lakásnak legalább BB energetikai besorolásúnak és maximum 90 kWh/m2/év primerenergia felhasználásúnak kell lennie, amely mind igaz a Marone House otthonaira. https://www.mnb.hu/zold-otthon-program

A Horváth Mihály tér átalakítása

2021.09.25.

Az Önkormányzat tervei szerint 2022 tavaszán kezdődik a Horváth Mihály tér Marone House felőli részének az átalakítása. A cél egy zöldebb, gyalogosbarátabb és hangulatosabb tér kialakítása, ahol akár egy kiülős kávézónak is juthat hely a parkolók helyett, miközben a Marone House mélygarázsa és a szomszédos 5*-os hotel autóval is megközelíthető marad. A terveket a lakosság véleményének figyelembe vételével véglegesítik majd, addig is itt lehet megnézni őket. (jozsefvaros.hu)

Hogy áll az építkezés?

2021.07.08.

Elkészült a József utcai homlokzat, hamarosan elkezdődik az állványzat bontása. Belül a hidegburkolás a 6. emeleten tart, a lakások után pedig már a közösségi tereket kezdjük festeni. Elkezdődött a lift beszerelése és az ajtók behelyezése is.

Ybl díj a Marone House tervezőjének

2021.04.11.

A hazai legrangosabb szakmai elismerésben, Ybl Miklós díjban részesült Fernezely Gergely DLA, a Marone House vezető tervezője. A díjat életműdíjként, a hosszú távú kiemelkedő építészeti alkotó tevékenység elismeréseként adják át. (Építészfórum)

Elindult a II. ütem!

2021.03.19.

Elindult a Marone House II. ütemének értékesítése. Az új lakások között számos CSOK-kal is elérhető, akár már 2 szobától. A II. ütemnek jelenleg a szerkezete épül. A részletekért nézd meg a Lakásokat, vagy érdeklődj értékesítőinknél.

Hogy áll az építkezés?

2021.03.03.

Az első ütemen épül az állványzat, hét végén pedig már a hidegburkolást kezdjük majd. A második ütemen eközben készül az első emelet szerkezete.

Banki finanszírozás

2021.02.23.

A Marone House projektfinanszírozással épül, a CIB Bank áll mögöttünk. Ez a stabil pénzügyi háttér még nagyobb biztonságot ad a vevőinknek, mert a bank műszakilag és pénzügyileg is felügyeli az építkezés előrehaladását.

Új lakások CSOK-kal

2021.02.16.

A Marone House-ban is készültünk CSOK-kal megvásárolható lakásokkal. A 2, illetve 3 hálószobás lakások ideálisak családoknak, hiszen a kifejezetten napos otthonokban tágas nappali, nagy terasz és akár több fürdőszoba is található. 2021 januártól ráadásul CSOK igénybevételekor visszajár az ÁFA, és nem kell illetéket sem fizetni. A részletekért érdeklődj értékesítőinknél!

ASI Group

2021.01.19.

A lakóházainkat, többek között a Marone House-t is saját generálkivitelező cégünk, az ASI Group építi. Így tudjuk biztosítani, hogy a lehető legmagasabb minőségben készüljenek el a lakásaink. Az ASI Group felelős az alvállalkozók kiválasztásáért, irányításáért és ellenőrzéséért, valamint saját munkaerővel és szerszámparkkal is rendelkezik.

Miből van a Marone House?

2020.12.16.

A Marone House épületszerkezete monolit vasbeton fal és pillérváz szerkezet, monolit vasbeton és tégla kitöltő falazattal. A födémek is monolit vasbeton szerkezettel készültek. A lakásoknál vasbeton, Silka és 10 cm vastag Porotherm tégla falakat találunk. Kiemelten figyelünk a lakások és a helyiségek közötti hanggátlásra.

Darubontás az első ütemen

2020.12.12.

A Marone House első ütemén a terv szerinti ütemben halad az építkezés. Ennek köszönhetően ma el tudtuk bontani az ide tartozó darut, hiszen a következő munkafázisokban nem lesz már szükség rá.

Hogy áll az építkezés?

2020.12.01.

A Marone House első ütemében elkezdődött a lakásokban az aljzatbeton lerakása, és az eletromos vezetékeket is elkezdtük behúzni. A belső falak vakolása is jól halad, így a lakások kezdenek egészen lakásként kinézni.

Felkészültünk a télre

2020.11.26.

A Marone House első ütemében már áll minden fal, és hamarosan minden ablak is a helyére kerül. Így akár a legnagyobb hidegben is folytatni tudjuk majd a munkát a házon.

Most érdemes új lakást venni!

2020.11.24.

Az Otthontérkép cikkéből kiderül, hogy miért nem érdemes januárig várni új lakás vásárlásával. A Marone House-ban már most is 5% az ÁFA, és augusztusban átadásra kerül az első ütem.

Beépített árnyékoló minden lakáshoz!

2020.11.20.

A Marone House új építésű lakásaiban a kiváló minőségű nyílászárókat beépített árnyékolókkal szereljük fel, amit a lakások vételára már tartalmaz. A belső kertre néző, déli és nyugati tájolású lakások távirányítóval elektromosan mozgatható, antracit színű alumínium redőnyöket kapnak, míg az utcafrontra szövet árnyékolók kerülnek.

Megvannak az ablakok

2020.11.05.

Kiválasztásra kerültek az ablakok: a gyártó a Port-Metall Kft lesz. Az ablak német Schüco profilrendszer felhasználásával, 3 rétegű 50 mm vastag üvegezéssel és 7 légkamrás tokkal készül, kívül antracit, belül fehér színű lesz. A hőátbocsátási tényező értéke U=0,9W/m2K. A kiváló hőszigetelés mellett magas hanggátlással is bírnak a nyílászáróink, így biztosítva a csöndet a város közepén is.

Hogy áll az építkezés?

2020.10.28.

Felgyorsultak az események a Marone House első ütemének építésén. A héten elkezdődött a falazás a 7. emeleten, befejezzük a 4. emelet vakolását, az elektromos szerelés már a 6. emeleten jár, a gépészet pedig az elsőn.

Elkészült a szerkezet!

2020.09.15.

Van mit ünnepelni, hiszen a Marone House első üteme szerkezetkész! Így minden a terv szerint halad az augusztusi átadáshoz.

Daruállítás a második ütemhez

2020.09.09.

Felállítottuk a darut a Marone House második üteméhez is, így folytatódhat itt is a szerkezet építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.09.01.

A héten már a 8. emeleten járunk, így már csak néhány hét és elkészül az első ütem szerkezete.

Gellért-hegyi panoráma

2020.07.22.

A Marone House-ban a 6. emelettől felfelé olyan lakásokat is találsz, ahonnan még a Gellért-hegyet is látni lehet. Ki ne élvezné ezt a látványt minden nap? Arról nem is szólva, hogy az ilyen különleges kilátás hosszú távon is emeli a lakás értékét.

Hogy áll az építkezés?

2020.05.27.

A Marone House első ütemében már a 4. emelet szerkezete épül.

Megfelelő óvintézkedések mellett építünk tovább

2020.04.07.

A Covid-19 járványra tekintettel óvintézkedéseket vezettünk be az építkezésen. Így a járványügyi és higiéniai előírások maradéktalan betartása mellett folytatódik a Marone House építése.

Hogy áll az építkezés?

2020.02.12.

Készülőben a kétszintes mélygarázs, egyelőre az első ütemben, de a második ütem építése is hamarosan elkezdődik.

A hóban sem áll meg a munka az építkezésen

2019.12.06.

Az időjárástól függetlenül folyik tovább a munka a Marone House építkezésén.

Az építkezés elkezdődött!

2019.11.08.

Elkezdődött az építkezés a Marone House-ban, sőt már túl is vagyunk az alapozáson, és a mélygarázs teteje épül éppen. A garázs a két ütemben egyszerre fog elkészülni, hogy már az első beköltözők is kényelmesen hajthassanak be és ki.

Contact us

15. Horváth Mihály Square, Budapest
Phone: +36 1 999 11 55

Apartments

Click here to browse our apartments, all of which are equipped with the latest smart and energy-efficient solutions.

Find your apartment Tovább